Riwal_281
Doosan_383

Bespaar tijd en kosten met digitalisering!

 

Lees verder 

De wereld verandert snel. Voor iedere ondernemer betekent dit dat er sneller, duurzamer, rendabeler, veiliger en slimmer gewerkt moet worden. Maar hoe? Riwal Hoogwerkers is dé specialist in verhuur en verkoop van hoogwerkers, verreikers en heftrucks en in dit digitale tijdperk bieden wij ook digitale oplossingen en adviezen op maat, die bijdragen aan het doel om zo veilig, duurzaam, kosteneffectief en efficiënt mogelijk te werken. Nu en in de toekomst.  

 

Met ons klantenportaal My Riwal en de My Riwal Rental app en de wijze waarop wij BIM inzetten kunnen we zorgen voor een reductie in tijd en (faal)kosten.

Riwal_525

My Riwal (desktopversie) en de My Riwal Rental App

Via het online klantenportaal My Riwal is er inzicht in alle benodigde verhuurinformatie, wat het huren en beheren van gehuurd materieel eenvoudiger maakt. Zo staan er gegevens van lopende en reeds afgesloten huurorders. Het geeft ‘realtime’ inzicht in kosten, facturen, orderbevestigingen en keuringsrapporten. Met één druk op de knop kan de machine gehuurd en afgemeld worden. Daarnaast is het mogelijk om alerts in te stellen, waardoor klanten meldingen ontvangen wanneer en hoelang een machine gebruikt is. Het nieuwe dashboard biedt tevens inzicht in het brandstofverbruik en ongebruikte machines. Er bestaat ook een mogelijkheid om Breeam rapportages te downloaden in excel.

 

Alle gegevens in één systeem, dat bespaart tijd en kosten!

 

De meeste functionaliteiten van My Riwal zijn ook te benaderen via de My Riwal Rental app. Met dezelfde login als op uw computer, kunt u ook mobiel uw gegevens beheren.

 Meer informatie

BIM

We zien dat onze klanten steeds vaker met BIM (Building Information Modelling) werken. BIM geeft de mogelijkheid, om in het voortraject, het project eerst digitaal te bouwen. Hierdoor kunnen problemen tijdig voorkomen worden, zodat de faalkosten verminderen.  

 

In deze digitale fase helpen wij onze klanten graag ook bij het maken van veilige, efficiënte en duurzame keuzes. Riwal heeft een online bibliotheek met BIM-families (modellen van onze hoogwerkers) en beschikt over specialisten die in BIM-projecten kunnen meedenken. Onze BIM-families zijn benaderbaar via de website, My Riwal en natuurlijk via bimoject.com!

 

Riwal_284

 Check onze online bibliotheek

 

 

Met elkaar kijken we naar het vraagstuk om tot het juiste digitale hoogteplan te komen. Het advies kan zich richten op benodigd materieel en ruimte, toegankelijkheid van een locatie, bouwlogistiek, planning, kosten en duurzaamheid.

 

 Meer informatie

Foto in kolom - 6:4 verhouding.
Foto in kolom - 6:4 verhouding
Riwal_526

Riwal

13/13
Loading ...