Sponsored content

ITR

Link naar website ITR

ITR telefoonnummer  +31(0)13 808 0020

Lees verder 

GEMONTEERDE KETTINGEN

Na de enorme uitbreidingen die ITR afgelopen tijd heeft uitgevoerd in het magazijn zijn zij nu ook in het bezit van de langste schroefstraat van Europa. De laatste jaren heeft ITR een grote groei doorgemaakt door continue te luisteren naar de markt en aan de behoeftes van de klanten te voldoen. Een stijgende trend in de Nederlandse markt is het groeiend aantal gemonteerde kettingen wat geleverd wordt t.o.v. de losse onderdelen. Om de investering van de nieuwe schroefstraat te benutten en om de klanten tegemoet te komen doet ITR nóg een investering, dit keer in het gratis monteren van de meest gangbare track groups! Op de meest gangbare kettingen worden de platen zonder extra kosten gemonteerd voor de klant. Dit stelt de klant in staat het wisselen van de kettingen enorm snel en efficiënt te doen, hierdoor staat de machine dus niet 2 dagen stil voor onderhoud. Door de snellere wissel in kettingen zijn er minder manuren vereist bij het onderhoud en heeft de machine een vele malen hogere uptime. Hiernaast zijn de transportkosten natuurlijk minder bij het vervoeren van 2 compleet gemonteerde kettingen t.o.v. alle losse onderdelen. Om de klant compleet te ontzorgen neemt ITR ook de gebruikte platen over, of levert met gebruikte platen om de kosten voor de klant nog verder te drukken. Neem contact op met de verkoopafdeling voor meer informatie!

 

RIJWERKONDERDELEN

Bij ITR in Tilburg klopt men niet snel tevergeefs aan voor onderdelen in bouw-, sloop- en/of graafmachines. Zo is ITR uitgegroeid tot wereldmarktleider wat betreft rijwerkonderdelen voor de aftermarket. Ze produceert met passie producten van de beste kwaliteit. Als vertrouwde fabrikant weet ITR als geen ander dat al haar producten moeten presteren onder alle mogelijke omstandigheden. Met haar assortiment rijwerkonderdelen is ITR de grootste op de markt. ITR levert een brede range aan kettingen, rupsplaten, sprockets, onderrollen, bovenrollen en loopwielen. Deze ITR rijwerkonderdelen zijn geschikt voor grondverzetmachines zoals graafmachines, bulldozers, rupsdumpers, hijskranen en andere rupsmachines. Daarnaast beschikt ITR ook over wereldwijd het ruimste assortiment rubberen tracks van topkwaliteit.

 

SLIJTDELEN

ITR biedt ook een compleet assortiment slijtdelen aan. Deze zijn geschikt voor verschillende slijtage toepassingen. Het assortiment bestaat uit tanden, rippers, bakbescherming, beitels en messenstaal. Deze worden allemaal geproduceerd volgens de strengste eisen. 

 

AANBOUWDELEN

De ITR aanbouwdelen zijn gespecialiseerd in bouwmachines die worden gebruikt bij slopen en/of renovatie van gebouwen in de meest ruime zin van het woord. De klanten hebben een ruime keuze in aanbouwdelen bij ITR voor machines t/m 140 ton! De integratie van aanbouwdelen is voortgekomen uit een gesignaleerde behoefte bij het klantenbestand en de missie van ITR Benelux om als aftermarket haar vooraanstaande positie verder te versterken. 

 

GRONDVERZETBANDEN EN -ONDERDELEN

ITR heeft ook een breed scala aan kwalitatief prima grondverzetbanden in haar assortiment. Deze ITR banden onderscheiden zich door hun lange levensduur en prima prestaties zelfs onder de meest extreme omstandigheden. Uiteraard beschikt ITR óók over het grootste assortiment grondverzetonderdelen dat op de markt beschikbaar is. In haar magazijn liggen onderdelen geschikt voor machines van 800 kilo tot maar liefst 250 ton. Zo kan ITR iedereen binnen de kortste tijd voorzien van de beste onderdelen. Mocht het onderdeel onverhoopt niet in Tilburg op de plank liggen, dan regelt ze dat het zo snel mogelijk vanuit een van de andere ITR vestigingen wordt geleverd. 

 

REPAIR PARTS

Naast dit alles beschikt ITR ook over een zeer breed assortiment repair parts. Van O-ring tot draaikrans en van filter tot turbo biedt ITR voor tal van merken een geschikte oplossing.

 

SPECIALISTEN

ITR levert haar producten via een geselecteerd netwerk van specialisten en partners. Zij kunnen deze onderdelen niet alleen vakkundig monteren maar ook het juiste advies geven waar nodig.

Circulaire sloop rechtbank Amsterdam

ITR

7/11
Loading ...