MCS Rental Software exposeert op de Bauma vakbeurs 2022

MCS Rental Software_1099

De 33ste editie van vakbeurs Bauma is ‘s werelds toonaangevende beurs op gebied van bouw, bouwmaterialen en machines. De beurs brengt belangrijke spelers en stakeholders in contact met de meest actuele trends, inzichten en veelbelovende technische ontwikkelingen. Op een enorme oppervlakte zijn meer dan 3000 exposanten uit 60 verschillende landen aanwezig.

Lees verder 

MCS Rental Software beleeft een internationale groeiperiode en kan terugkijken op 40 jaar ervaring in de verhuurbranche. Vanuit meerdere locaties wereldwijd, onder andere in het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten, Duitsland, Frankrijk, de Benelux, Scandinavië, Spanje, Australië en Zuid-Afrika, bedienen wij een veelzijdigheid van klanten in de bouwwereld. Met plezier kondigen wij dan ook onze deelname aan de Bauma 2022 aan.

 

De oplossingen van MCS Rental Software begeleiden de verhuur en activabeheer processen van begin tot eind. Vanaf vloot, voorraadbeheer en instandhouding, tot offertes, contracten en facturatie, alsmede planning van resources en digitalisering voor buitenmedewerkers.

 

MCS stelt bedrijven in staat om werkprocessen te optimaliseren, groei te stimuleren en de winstmarge te maximaliseren. 

Guy van der Knaap, MCS Managing Director licht toe,

 

“Bij MCS staat het succes van onze klanten centraal. Onze verhuursoftware geeft klanten de mogelijkheid om snel en effectief materialen en activa te beheren. Daarnaast kunnen klanten voordeel halen uit de mobiele apps en webapplicaties, beheer van eigen of externe transportoplossingen, voorraadbeheer en meer. Het aanbieden van een complete oplossing voor klanten, geeft ons een vorm van trots”

De meest recente ontwikkeling binnen MCS Rental Software, is een gekoppelde app voor extern transport. Dit biedt verhuurbedrijven de kans om effectiever samen te werken met externe transporteurs. Aangesloten chauffeurs kunnen nu gebruik maken van een gemakkelijkere mobiele applicatie. Met daarbij de mogelijkheid overdracht bewijzen, foto’s en handtekeningen te verwerken. Deze module is beschikbaar in de hoofdapplicatie en zorgt voor een betere communicatie en minder administratie bij terugkomst op kantoor.

Guy van der Knaap, MCS Managing Director licht toe,

 

“Historisch gezien was er een obstakel voor verhuurbedrijven om een efficiënt proces op te tuigen. Dit kwam met name terug bij het overhandigen van materiaal aan externe vervoerders. Met de nieuwe mobiele applicatie worden externe vervoerders in staat gesteld om materiaal te leveren en op te halen zonder overbodig papierwerk. Deze meest recente ontwikkelingen hebben gezorgd voor veel positieve feedback binnen onze klantenkring. Zij geven aan dat ze met deze module sneller en efficiënter kunnen communiceren en schakelen”.

Gezien de voortschrijdende en nieuwe ontwikkelingen waarin MCS voortdurend investeert, blijft MCS een betrouwbare partner voor verhuurbedrijven wereldwijd. Naast de hierboven beschreven mogelijkheden, biedt MCS een compleet pakket met beheer en onderhoud van materiaal, digitaliseren van verhuurprocessen en ondersteuning via de mobiele applicaties aan. Bijvoorbeeld een geïntegreerde CRM-oplossing, middelenplanning, elektronische pakbon, check-in en uit apps, urenregistratie en apps voor transport en werkplaats. Aansluitend is er een veelvoud aan rapportages en dashboards beschikbaar om belangrijke KPI’s te meten. Deze innoverende oplossingen hebben een revolutie teweeggebracht binnen de verhuurmarkt.

 Een vooraanstaande klant van MCS Rental Software, Sunbelt Rentals, licht toe,


“Wij werken al meer dan 30 jaar samen met MCS. Gedurende al die tijd heeft de ondersteuning van de verhuursoftware door MCS, een sleutelrol binnen ons bedrijf gespeeld. MCS heeft geholpen bij het optimaliseren van onze bedrijfsprocessen door de sturing en zichtbaarheid te verbeteren en geeft ons de mogelijkheid mee te manoeuvreren binnen een steeds complexere markt”.

Om meer te weten te komen over MCS en onze oplossingen voor verhuurprocessen en activabeheer, zien we u graag op onze stand A2 410 tijdens de Bauma in München vanaf 24 t/m 30 oktober. Het MCS team zal u daar voorzien van presentaties, verhuursoftware advies en bespreekt graag de mogelijkheden om meer voordeel te creëren voor uw bedrijf.

Bauma Nieuws 4

MCS Rental Software

16/18
Loading ...