Advertorial

De nieuwste modellen en acties van Pon-Cat

Cat introduceert een heel aantal nieuwe modellen. Zo is het assortiment Cat minigravers uitgebreid met zeven nieuwe modellen van de nieuwe generatie in de 6 – 10 tons klasse. Ook deze modellen hebben een zeer uitgebreide standaarduitrusting en zijn voorzien van allerlei innovatieve features die uniek zijn in de markt. Ze zijn uitgerust met een brandstofzuinige stage V motor en hebben voldoende vermogen om eenvoudig hun taken uit te kunnen voeren. Lees alles over deze nieuwe modellen en bekijk de interessante acties.

 

Daarnaast is er een unieke M314F Final Edition, die extra rijk is uitgerust! Er zijn slechts 15 machines beschikbaar voor Nederland, waardoor dit met recht een collectors item is.

 

Heb je altijd weleens een Cat machine willen huren voor een korte of lange termijn klus? Dan is dit het moment! We hebben een interessante actie op de volledige verhuurvloot van Pon Rental.

Foto - 6:4 verhouding

Bekijk de Cat 306


Foto - 6:4 verhouding

Bekijk de Cat 308


Foto - 6:4 verhouding

Bekijk de Cat 309


Foto - 6:4 verhouding

Bekijk de Cat M314F FE


Foto - 6:4 verhouding

Bekijk de Pon Rental actie

Nieuwe modellen i.c.m. interessante acties! 

Cat 306 – Vers van de pers, met unieke features!

Zoals bij alle Cat® minigraafmachines van de nieuwe generatie is ook de nieuwste telg voorzien van een zeer robuuste constructie, een brandstofzuinige stage V motor en lastafhankelijke hydrauliek. Een aantal unieke features vergroten het gebruiksgemak, comfort en de prestaties van de machine. Zo zijn onder andere joystick-besturing en cruise control standaard op de nieuwe modellen. Met één druk op de knop kan de machinist overschakelen van de conventionele hendel/voetpedaalbediening naar de soepele joystick-besturing, evenals de cruise control wat het rijden nog verder vereenvoudigt. De joystick-besturing geeft de machinist meer controle en vermindert de werklast, waardoor het bedienen van de machine eenvoudiger en comfortabeler wordt.

 

Ook zijn alle modellen voorzien van een groot intuïtief lcd-display, waar de machinegegevens duidelijk zichtbaar zijn. Door de draaiknop navigeer je eenvoudig door de interface voor het instellen van persoonlijke bedieningsvoorkeuren.

 

Wil je meer informatie of deze machine zelf proberen?
Nu extra aantrekkelijk, bekijk de actie op:  www.poncompact.nl/minihex 

Foto - 6:4 verhouding

 

 

 

Cat 308 – De allround 8-tonner met unieke features

Deze nieuwe generatie minigravers zijn volledig ontworpen door Caterpillar en voorzien van een 70 pk sterke 3.3 liter stage V motor. De motor is ongeveer 10% zuiniger door een automatisch stationair toerental regelaar met uitschakelfunctie. Daarnaast heeft de motor ook meer vermogen waardoor hij ongeveer 15% krachtiger is. Dit maakt deze machine tot de sterkste in zijn klasse.  

 

Om het onderhoud aan de machines eenvoudiger en bovendien veiliger te maken voor monteurs zijn alle onderhoudspunten bereikbaar vanaf de grond en is er voldoende werkruimte doordat de nieuwe motoren compacter zijn. Het reguliere onderhoud is hierdoor ook eenvoudig zelf te doen. Door verbeterde filters zijn langere service intervallen mogelijk waardoor er meer tijd beschikbaar is op de bouwplaats.

 

Wil je meer informatie of deze machine zelf proberen?

Nu extra aantrekkelijk, bekijk de actie op: www.poncompact.nl/minihex 

Foto - 6:4 verhouding

 

 

 

Cat 309 – Standaard met high flow en prioriteit functie

De nieuwe minigravers zijn uitgerust met een efficiënt, brandstof besparend en lastafhankelijk elektrisch hydraulisch systeem. Dit zorgt voor een optimale hydraulische capaciteit die kan worden benut voor hogere rijsnelheden en om meer graaf- en hefkrachten te genereren ook in combinatie met hoge drukinstellingen. Het verbeterde zwenkkoppel (heuvelopwaarts) en langere cyclustijden zorgen voor een hogere productiviteit en efficiëntie.

 

De 309 gaat nog een stap verder als het om de hydraulische capaciteit gaat. Standaard wordt deze machine namelijk uitgerust met een high flow en prioriteitsfunctie voor complexe hydraulische uitrustingsstukken, zoals bijvoorbeeld een maaikorf of klepelbak.

 

Wil je meer informatie of deze machine zelf proberen?

Nu extra aantrekkelijk, bekijk de actie op: www.poncompact.nl/minihex 

Foto - 6:4 verhouding

 

 

 

 

Cat M314F Final Edition – nu boordevol extra’s

De M314F is in de basis al zeer compleet uitgerust, maar de Final Edition voegt daar een nieuwe dimensie aan toe en is daarom juist nu extra aantrekkelijk. Zo beschikt de M314F Final Edition altijd over Ride control. Dit zorgt voor comfortabel rijden tijdens het rijden met een last, of wanneer je simpelweg over een oneffen weg rijdt. Het Ride Control systeem vangt door middel van accumulatoren de bewegingen van de giek op, dit voorkomt schokkend en stotend rijden.  

 

Er zijn slechts 15 exemplaren en voorzien van een unieke schopplaat inclusief treeplank voorzien van het in traanplaat lasergesneden unieke nummer van het betreffende exemplaar. In het interieur wordt ook aandacht gegeven aan zijn uitvoering. Zo is in de hoofdsteun de uitvoering met datzelfde unieke nummer geborduurd. Dit benadrukt het unieke karakter van deze uitvoering.  

 

Met de komst van zijn opvolger is de M314F inmiddels wereldwijd uitverkocht en niet meer bestelbaar. Dit zijn dus met recht, de aller allerlaatste exemplaren en daarmee een echt collectors item!

 

Bekijk hier alle details! 

Foto - 6:4 verhouding

 

 

 

 

Huur Cat machines nu met keuzekorting!

Wanneer je voor een korte of juist een lange periode één of meerdere machines wilt huren: Bij Pon Rental ben je altijd aan het juiste adres. Met ons uitgebreide assortiment Cat machines, materiaal en uitrustingsstukken hebben we altijd de juiste oplossing die aansluit bij jouw werkzaamheden.
Zo ben je altijd verzekerd van de nieuwste meest zuinige machines in de markt, voorzien van innovatieve technologie zodat je efficiënt je klus kan klaren. Pon Rental is landelijk vertegenwoordigd vanuit 4 vestigingen en kan snel de gewenste machine leveren. En nu extra aantrekkelijk met de keuzekorting. Kies de korting die bij jou past!

 

Bekijk de actie 

Foto - 6:4 verhouding

Hitachi wil groeien met nieuwe –7 rupsgraafmachines

De nieuwste modellen en acties van Pon-Cat

4/20
Klik op het menu voor inhoud en andere functies.

Gebruik de pijlen aan de zijkant om door het magazine te bladeren.
Loading ...